Visual Thinking heeft onze mooiste dag in ons leven van begin tot eind meer dan waar gemaakt.
Onze foto's geven de dag waar zoals wij die beleefde.

chris en nelise geven een 9.7

Pascal heeft veel ervaring met bruidsreportages en dat merk je. Hij heeft aandacht voor details, leeft zich in en het allerbelangrijkste: hij maakt prachtige foto’s! Wij vonden het prettig dat Pascal een totaalpakket kan bieden, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ook ontvingen we de foto’s en de opmaak van het album al snel na de bruiloft. We hebben al veel complimenten ontvangen over het bruidsalbum

Sandra geeft een 9.0

Bij Pascal van Visual Thinking hadden we meteen een klik en voelden we ons op ons gemak. Een fotoreportage is niet iets wat je dagelijks doet en dat vonden we wel spannend. De trouwreportage was echt relaxed, mede doordat we al eerder een pre-wedding shoot gedaan hadden bij Pascal, maar zeker omdat hij de kunst verstaat om mensen op hun gemak te krijgen. Geen zwaar geposeerde foto's, maar lekker ontspannen foto's, precies zoals we wilden. Naast de snelle service van foto's liet het bruidsalbum ook niet lang op zich wachten. Na onze vakantie konden we al meteen nagenieten van de mooie momenten en rondgaan met het boek.

Kortom: top fotograaf, top foto's, mooi boek en goede service

Sylvia geeft een 10

Hij leefde goed mee met onze ideeën, speelde onwijs leuk in op onze kinderen en het mooiste is dat je hem eigelijk tijdens de fotoshoot niet opmerkt, hij treedt dus niet nadrukkelijk op de voorgrond of eist jouw/jullie mooie dag op.

Dennie & Marjolein Rovers geven een 8.3

 

Pascal is een prettige en professionele fotograaf die precies wist wat voor soort foto's wij wilden hebben. Wat wij ook belangrijk vonden was dat hij ook goed met onze meisjes kon omgaan. Ook de voorbesprekingen wagenberg prettig. Na het proefalbum konden we zelf aangeven welke foto we er perse in wilden hebben.
Kortom... Pascal is een echte professionele, gedreven en prettige fotograaf.

Angelique geeft een 10
30 september 2014

Wij zijn 06-06-2013 getrouwd. Pascal hebben wij bijna niet opgemerkt met het maken van zijn foto's. Afgezien van de Statie Portretten natuurlijk. Al met al we hebben wij dit als zeer prettig ervaren!

Anoniem geeft een 10

 De dag van de bruiloft kregen we meteen van Pascal een eerste selectie prachtige foto's om alvast na te kunnen genieten. En dat is gelukt.

Jeroen en Denise geven een 8.7

26 september 2014

Jullie verhaal op een prachtige manier in beeld

In een creatief en origineel opgemaakt trouwalbum vertellen we met de mooiste beelden jullie verhaal. Bij het doorkijken van het boek kun je ook jaren later nog jullie trouwdag herbeleven.

Je kunt kiezen uit vele soorten albums en covers:

trouwalbum 

Het trouwalbum dat we bij een bruidsreportage leveren is digitaal opgemaakt. Het ontwerpen gebeurt via de computer en we leveren eerst een conceptalbum dat jullie nog kunnen beoordelen voordat de pagina's daadwerkelijk worden geprint en met de hand ingebonden. Deze albums zijn van zeer luxe kwaliteit, gedrukt op professioneel fotopapier en zo ingebonden dat de (stevige) bladen helemaal openvallen. Op deze manier kan een foto ook over twee pagina’s worden afgedrukt (dit heet layflat-techniek) en heb je géén last van een hinderlijke witte rand in het midden! 

Het fotoalbum kan worden geleverd in allerlei uitvoeringen, met keuze uit een heleboel verschillende omslagen, leer of linnen, eventueel met een foto voorop. Ook is het mogelijk om meteen ouderboekjes te bestellen. 

Mooie trouwalbums - www.jebruidsfotograaf.nl

Click here - fbetting view betfair bonus