Visual Thinking heeft onze mooiste dag in ons leven van begin tot eind meer dan waar gemaakt.
Onze foto's geven de dag waar zoals wij die beleefde.

chris en nelise geven een 9.7

Pascal heeft veel ervaring met bruidsreportages en dat merk je. Hij heeft aandacht voor details, leeft zich in en het allerbelangrijkste: hij maakt prachtige foto’s! Wij vonden het prettig dat Pascal een totaalpakket kan bieden, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ook ontvingen we de foto’s en de opmaak van het album al snel na de bruiloft. We hebben al veel complimenten ontvangen over het bruidsalbum

Sandra geeft een 9.0

Bij Pascal van Visual Thinking hadden we meteen een klik en voelden we ons op ons gemak. Een fotoreportage is niet iets wat je dagelijks doet en dat vonden we wel spannend. De trouwreportage was echt relaxed, mede doordat we al eerder een pre-wedding shoot gedaan hadden bij Pascal, maar zeker omdat hij de kunst verstaat om mensen op hun gemak te krijgen. Geen zwaar geposeerde foto's, maar lekker ontspannen foto's, precies zoals we wilden. Naast de snelle service van foto's liet het bruidsalbum ook niet lang op zich wachten. Na onze vakantie konden we al meteen nagenieten van de mooie momenten en rondgaan met het boek.

Kortom: top fotograaf, top foto's, mooi boek en goede service

Sylvia geeft een 10

Hij leefde goed mee met onze ideeën, speelde onwijs leuk in op onze kinderen en het mooiste is dat je hem eigelijk tijdens de fotoshoot niet opmerkt, hij treedt dus niet nadrukkelijk op de voorgrond of eist jouw/jullie mooie dag op.

Dennie & Marjolein Rovers geven een 8.3

 

Pascal is een prettige en professionele fotograaf die precies wist wat voor soort foto's wij wilden hebben. Wat wij ook belangrijk vonden was dat hij ook goed met onze meisjes kon omgaan. Ook de voorbesprekingen wagenberg prettig. Na het proefalbum konden we zelf aangeven welke foto we er perse in wilden hebben.
Kortom... Pascal is een echte professionele, gedreven en prettige fotograaf.

Angelique geeft een 10
30 september 2014

Wij zijn 06-06-2013 getrouwd. Pascal hebben wij bijna niet opgemerkt met het maken van zijn foto's. Afgezien van de Statie Portretten natuurlijk. Al met al we hebben wij dit als zeer prettig ervaren!

Anoniem geeft een 10

 De dag van de bruiloft kregen we meteen van Pascal een eerste selectie prachtige foto's om alvast na te kunnen genieten. En dat is gelukt.

Jeroen en Denise geven een 8.7

26 september 2014

Helemaal in jullie stijl..., alles prachtig vastgelegd. Visual Thinking maakt bruidsreportages in Breda en omgeving. Het stadhuis in Breda, de Waalse kerk, landgoed Wolfslaar, kasteel Bouvigne, witte kerkje in Terheijden enz. zijn locaties, waar ik als trouwfotograaf al eerder met veel plezier een huwelijk heb vastgelegd.

Jeroen en Denise

Adembenemend mooi, persoonlijk, bijzondere details, idyllisch, vintage stijl en intiem... deze woorden omschrijven het beste de trouwfoto's van deze geweldige bruiloft.
Bekijk hier meer van de trouwreportage


 
 

Babette en Michael

Een stralend bruidspaar in een zwart glimmende Citroën Traction Avant, een vader die de bruid aankleedt, rijden door een prachtig polderlandschap in de Biesbosch en omgeving. Als dat niet romantisch is?
Bekijk hier meer van de trouwreportage

Bruidspaar in auto - www.jebruidsfotograaf.nl

 

Femke en Rob

Rood. De kleur van de liefde, van Coca Cola en natuurlijk van die prachtige Ferrari F430...
Bekijk hier een stukje van de trouwreportage van Rob en Femke


Bruidspaar in Ferarri sportauto - www.jebruidsfotograaf.nl

 

Reportage in de sneeuw

Wat doe je als je meisje het koud heeft? 
Lees en bekijk meer van deze bijzondere trouwreportage in de sneeuw
Bruidspaar in sneeuw - www.jebruidsfotograaf.nl

 

Stadse bruiloft

Wat hebben een huwelijksbootje, rondvaartbootje, Bossche bol, Italiaanse scooter en grafity met elkaar te maken? 
Bekijk hier meer van deze vrolijke, stadse bruiloft
Bruidspaar in schoenenwinkel in Den Bosch - www.jebruidsfotograaf.nl

 

 

Click here - fbetting view betfair bonus