Visual Thinking heeft onze mooiste dag in ons leven van begin tot eind meer dan waar gemaakt.
Onze foto's geven de dag waar zoals wij die beleefde.

chris en nelise geven een 9.7

Pascal heeft veel ervaring met bruidsreportages en dat merk je. Hij heeft aandacht voor details, leeft zich in en het allerbelangrijkste: hij maakt prachtige foto’s! Wij vonden het prettig dat Pascal een totaalpakket kan bieden, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ook ontvingen we de foto’s en de opmaak van het album al snel na de bruiloft. We hebben al veel complimenten ontvangen over het bruidsalbum

Sandra geeft een 9.0

Bij Pascal van Visual Thinking hadden we meteen een klik en voelden we ons op ons gemak. Een fotoreportage is niet iets wat je dagelijks doet en dat vonden we wel spannend. De trouwreportage was echt relaxed, mede doordat we al eerder een pre-wedding shoot gedaan hadden bij Pascal, maar zeker omdat hij de kunst verstaat om mensen op hun gemak te krijgen. Geen zwaar geposeerde foto's, maar lekker ontspannen foto's, precies zoals we wilden. Naast de snelle service van foto's liet het bruidsalbum ook niet lang op zich wachten. Na onze vakantie konden we al meteen nagenieten van de mooie momenten en rondgaan met het boek.

Kortom: top fotograaf, top foto's, mooi boek en goede service

Sylvia geeft een 10

Hij leefde goed mee met onze ideeën, speelde onwijs leuk in op onze kinderen en het mooiste is dat je hem eigelijk tijdens de fotoshoot niet opmerkt, hij treedt dus niet nadrukkelijk op de voorgrond of eist jouw/jullie mooie dag op.

Dennie & Marjolein Rovers geven een 8.3

 

Pascal is een prettige en professionele fotograaf die precies wist wat voor soort foto's wij wilden hebben. Wat wij ook belangrijk vonden was dat hij ook goed met onze meisjes kon omgaan. Ook de voorbesprekingen wagenberg prettig. Na het proefalbum konden we zelf aangeven welke foto we er perse in wilden hebben.
Kortom... Pascal is een echte professionele, gedreven en prettige fotograaf.

Angelique geeft een 10
30 september 2014

Wij zijn 06-06-2013 getrouwd. Pascal hebben wij bijna niet opgemerkt met het maken van zijn foto's. Afgezien van de Statie Portretten natuurlijk. Al met al we hebben wij dit als zeer prettig ervaren!

Anoniem geeft een 10

 De dag van de bruiloft kregen we meteen van Pascal een eerste selectie prachtige foto's om alvast na te kunnen genieten. En dat is gelukt.

Jeroen en Denise geven een 8.7

26 september 2014

TROUWREPORTAGE : € 895

  • - Tijdsduur +- 8 uur
  • - Minimaal 200 fotobestanden mooi nabewerkt
  • - Bestanden in hoge kwaliteit, digitaal geleverd (zonder logo)

TOTAALPAKKET (TROUWREPORTAGE+LUXE BRUIDSALBUM): € 1.395

  • - Tijdsduur +- 8 uur
  • - Minimaal 250 fotobestanden mooi nabewerkt
  • - Bestanden in hoge kwaliteit, digitaal geleverd (zonder logo)
  • - Luxe bruidsalbum in formaat 30x30cm

Bovenstaande prijzen zijn voor een hele dag. In een persoonlijk gesprek kunnen we kijken naar jullie specifieke wensen en aan de hand daarvan een maatwerkprijs afspreken. Iedere bruiloft is immers anders. 

Op het einde van de trouwdag krijgen jullie al een selectie van mooie foto's die een impressie geven van de dag. Leuk om bijvoorbeeld tijdens de feestavond al te kunnen laten zien aan de (avond)gasten of te delen met je vrienden waar je wilt.

PRE-WEDDINGSHOOT
Bij boeking van een totaalpakket (reportage inclusief trouwalbum) is een pre-weddingshoot gratis! 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op

BRUIDSALBUMS
Albums zijn er in verschillende luxe uitvoeringen en formaten, inclusief opmaak, druk en BTW, al vanaf € 300. In de studio kunnen we allerlei voorbeelden hiervan laten zien. Jullie krijgen als bruidspaar eerst een proefversie van jullie album te zien. Als je wilt kun je dus nog kleine wijzigingen doorgeven voordat het album definitief wordt gedrukt. Nog een voordeel is dat de fotograaf de opmaak van het album uit handen kan geven aan zijn partner Claudia, die dit al vanaf 2009 met veel plezier doet. Hierdoor hoeven jullie nooit lang op je album te wachten en weet je dat een creatieve professional, met veel ervaring op het gebied van opmaak, met jullie bruidsalbum aan de slag gaat. Bij vragen kan zij direct schakelen met de fotograaf, dus ook inhoudelijk weet je dat het goed komt.

POLAROID GASTENBOEK
Wij hebben een polaroid camera die je kunt gebruiken voor een persoonlijke en vintage herinnering aan jullie gasten! Meer hierover weten?

Alle prijzen zijn inclusief BTW, fotobestanden zijn mooi nabewerkt en worden in hoge resolutie geleverd, dus geen verplichting om afdrukken af te nemen. 

 

Click here - fbetting view betfair bonus