Bijzondere bruidsreportage op het allerlaatste moment ingepland via WeddingPlanner Lenie Willems van PRACHTIGE PLANNEN - WEDDING & EVENTS. Het bruidspaar wilde alsnog op zeker spelen door een professionele bruidsfotograaf voor de trouwreportage in te schakelen.

Datum: 17 juli 2016 Locatie: KASTEEL CROY IN AARLE-RIXTEL Stijl: romantisch, MET DE ALLURE VAN BEGIN 19E EEUW
Terwijl Pascal bezig was met de trouwreportage van Diederic en Laura werd hem gevraagd of hij toevallig tijd had om een dag later opnieuw foto's te maken. Deze bijzondere bruiloft in een prachtig kasteel in het Brabantse dorp Aarle-Rixtel met een tintje from 'down under' vastleggen? Dat zag hij wel zitten! 
Toen Pascal bij het kasteel aankwam, was hij ruim op tijd om de eerste stroom daggasten te ontmoeten. De meeste gasten waren pas in Nederland en kwamen uit Australië (Sydney) en andere delen van de wereld. De bruid, Sabine, komt uit Brabant en was tijdens een studie in Australië als een blok gevallen voor haar sportieve room-mate Adam. The best man (vriend van Sabine) heeft twee-talig de ceremonie gedaan. Adam en Sabine waren eerder al officieel getrouwd in Australië dus deze bruidsdag was ceremonieel voor de Nederlandse familie en met veel Australische gasten. De uitdaging van deze bruiloft was om, ondanks dat het bruidspaar de fotograaf nooit eerder had gezien, toch spontane foto’s te maken, waarop te zien is dat het bruidspaar geniet en zichzelf is. Volgens mij spreken de foto's wat dat betreft boekdelen: ik zeg...mission accomplished!
Click here - fbetting view betfair bonus