Bruidsreportage de Schans in Terheijden - Visual Thinking www.jebruidsfotograaf.nl

Bruid met boeket in vintage stijl - Visual Thinking - www.jebruidsfotograaf.nl

Visual Thinking heeft onze mooiste dag in ons leven van begin tot eind meer dan waar gemaakt.
Onze foto's geven de dag waar zoals wij die beleefde.

chris en nelise geven een 9.7

Pascal heeft veel ervaring met bruidsreportages en dat merk je. Hij heeft aandacht voor details, leeft zich in en het allerbelangrijkste: hij maakt prachtige foto’s! Wij vonden het prettig dat Pascal een totaalpakket kan bieden, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ook ontvingen we de foto’s en de opmaak van het album al snel na de bruiloft. We hebben al veel complimenten ontvangen over het bruidsalbum

Sandra geeft een 9.0

Bij Pascal van Visual Thinking hadden we meteen een klik en voelden we ons op ons gemak. Een fotoreportage is niet iets wat je dagelijks doet en dat vonden we wel spannend. De trouwreportage was echt relaxed, mede doordat we al eerder een pre-wedding shoot gedaan hadden bij Pascal, maar zeker omdat hij de kunst verstaat om mensen op hun gemak te krijgen. Geen zwaar geposeerde foto's, maar lekker ontspannen foto's, precies zoals we wilden. Naast de snelle service van foto's liet het bruidsalbum ook niet lang op zich wachten. Na onze vakantie konden we al meteen nagenieten van de mooie momenten en rondgaan met het boek.

Kortom: top fotograaf, top foto's, mooi boek en goede service

Sylvia geeft een 10

Hij leefde goed mee met onze ideeën, speelde onwijs leuk in op onze kinderen en het mooiste is dat je hem eigelijk tijdens de fotoshoot niet opmerkt, hij treedt dus niet nadrukkelijk op de voorgrond of eist jouw/jullie mooie dag op.

Dennie & Marjolein Rovers geven een 8.3

 

Pascal is een prettige en professionele fotograaf die precies wist wat voor soort foto's wij wilden hebben. Wat wij ook belangrijk vonden was dat hij ook goed met onze meisjes kon omgaan. Ook de voorbesprekingen wagenberg prettig. Na het proefalbum konden we zelf aangeven welke foto we er perse in wilden hebben.
Kortom... Pascal is een echte professionele, gedreven en prettige fotograaf.

Angelique geeft een 10
30 september 2014

Wij zijn 06-06-2013 getrouwd. Pascal hebben wij bijna niet opgemerkt met het maken van zijn foto's. Afgezien van de Statie Portretten natuurlijk. Al met al we hebben wij dit als zeer prettig ervaren!

Anoniem geeft een 10

 De dag van de bruiloft kregen we meteen van Pascal een eerste selectie prachtige foto's om alvast na te kunnen genieten. En dat is gelukt.

Jeroen en Denise geven een 8.7

26 september 2014

BREGJE EN HAAR STOERE BRANDWEERMAN
Datum:12 SEPTEMBER 2014, Locatie(s): OP DE BOERDERIJ THUIS EN BIJ CAFÉ ONS THUIS IN TERHEIJDEN

In alle vroegte door de mist was ik bij de bruidegom (vrijwillige brandweerman) in Teteringen aangekomen om zijn voorbereiding te fotograferen. De bruid zat in Terheijden te wachten op haar stoere brandweerman. Van haar voorbereiding kon ik ook nog net wat mooie details vastleggen: de make-up, het vastmaken van de jurk en het in beeld brengen van de trouwschoenen voordat ze onder de jurk zouden verdwijnen.
In een brandweerauto uit 1938 met loeiende sirenes kwam Stan de hoek om, zo gaaf! Het licht voor de fotoshoot was perfect. Lichte mist en mooi warm licht gaven nog een extra warm sfeertje aan de foto's mee.

Bij een idyllisch brugje vlakbij natuurgebied de Schans in Terheijden was de pre-wedding shoot geschoten. Nu waren we er weer, maar nu waren Bregje en Stan
in prachtige trouwkleding. Na een broodje bij "Ons Thuis" in Terheijden begon de ceremonie en stonden de brandweerauto's met loeiende sirenes te wachten om
het bruidspaar te onthalen.

Voor de lieve hond was ook een belangrijke taak weggelegd, namelijk het komen brengen van de ringen. Nog even een dikke knuffel van het nichtje bij oom Stan en de trouwceremonie kon beginnen.

De prachtige dag eindigde eerst met een feest buiten in de tuin op de boerderij bij Stan thuis, met champagne en cupcakes. Tot in de late uurtjes werd er daarna nog gefeest in de tot prachtige feestlocatie omgebouwde schuur.

 

DSC 0105-2

Click here - fbetting view betfair bonus