Visual Thinking heeft onze mooiste dag in ons leven van begin tot eind meer dan waar gemaakt.
Onze foto's geven de dag waar zoals wij die beleefde.

chris en nelise geven een 9.7

Pascal heeft veel ervaring met bruidsreportages en dat merk je. Hij heeft aandacht voor details, leeft zich in en het allerbelangrijkste: hij maakt prachtige foto’s! Wij vonden het prettig dat Pascal een totaalpakket kan bieden, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ook ontvingen we de foto’s en de opmaak van het album al snel na de bruiloft. We hebben al veel complimenten ontvangen over het bruidsalbum

Sandra geeft een 9.0

Bij Pascal van Visual Thinking hadden we meteen een klik en voelden we ons op ons gemak. Een fotoreportage is niet iets wat je dagelijks doet en dat vonden we wel spannend. De trouwreportage was echt relaxed, mede doordat we al eerder een pre-wedding shoot gedaan hadden bij Pascal, maar zeker omdat hij de kunst verstaat om mensen op hun gemak te krijgen. Geen zwaar geposeerde foto's, maar lekker ontspannen foto's, precies zoals we wilden. Naast de snelle service van foto's liet het bruidsalbum ook niet lang op zich wachten. Na onze vakantie konden we al meteen nagenieten van de mooie momenten en rondgaan met het boek.

Kortom: top fotograaf, top foto's, mooi boek en goede service

Sylvia geeft een 10

Hij leefde goed mee met onze ideeën, speelde onwijs leuk in op onze kinderen en het mooiste is dat je hem eigelijk tijdens de fotoshoot niet opmerkt, hij treedt dus niet nadrukkelijk op de voorgrond of eist jouw/jullie mooie dag op.

Dennie & Marjolein Rovers geven een 8.3

 

Pascal is een prettige en professionele fotograaf die precies wist wat voor soort foto's wij wilden hebben. Wat wij ook belangrijk vonden was dat hij ook goed met onze meisjes kon omgaan. Ook de voorbesprekingen wagenberg prettig. Na het proefalbum konden we zelf aangeven welke foto we er perse in wilden hebben.
Kortom... Pascal is een echte professionele, gedreven en prettige fotograaf.

Angelique geeft een 10
30 september 2014

Wij zijn 06-06-2013 getrouwd. Pascal hebben wij bijna niet opgemerkt met het maken van zijn foto's. Afgezien van de Statie Portretten natuurlijk. Al met al we hebben wij dit als zeer prettig ervaren!

Anoniem geeft een 10

 De dag van de bruiloft kregen we meteen van Pascal een eerste selectie prachtige foto's om alvast na te kunnen genieten. En dat is gelukt.

Jeroen en Denise geven een 8.7

26 september 2014

Op de plek waar ze 6 jaar geleden hun eerste vakantie samen hadden, in Rethymon op Kreta, deed Rob zijn huwelijksaanzoek.

Datum: 28 juni 2013 Locatie: Kasteel Dussen en Gasterij de Seterse Hoeve Stijl: modern romantisch
Daar aan de haven bij de vuurtoren op de pier, met een prachtig uitzicht over de kustlijn gebeurde het...Rob zat ineens op zijn knieën en stelde DE vraag. "Eerst stiekem een lang weekend naar Kreta boeken en toen dit, ik kon mijn geluk niet op!" aldus Femke. Rob en Femke waren pas 14 en 15 toen ze elkaar leerden kennen via een chatsite. Rob had gezocht op muzieksmaak en naam. Hij vond Femke een mooie naam. Het begon als gezellig chatten en werd dus echte liefde!
Wat zou jij doen als je bij de Coca Cola werkt? Precies... blikjes voor deze hele speciale dag regelen dus! En met je ware liefde wil je natuurlijk alleen maar trouwen in een droomjurk. Femke had deze stiekem al gevonden op de Love & Marriage Beurs in Utrecht.
Over het trouwvervoer hoefden ze niet lang na te denken. Rob is een echte Ferrari fan, zijn grote wens was dus natuurlijk om met zijn prachtige bruid rond te mogen rijden in een vuurrode Ferrari, een F430 om precies te zijn. Hoezo een trotse bruidegom?!!! Als klein meisje had Femke altijd één droom en dat was trouwen in een kasteeltje. Dat werd de prachtige trouwlokatie Kasteel Dussen. Het feest was bij Gasterij de Seterse Hoeve, lekker dicht bij huis. De taart was gemaakt door Peggy, een vriendin van vroeger, van Taartendroom uit Helmond. Na de ceremonie was het tijd om te proosten en voor de taart.
Natuurlijk heeft Femke haar bloemen nog gegooid. Laat nu net Didi, één van de bruidsdames, het boeket opvangen!
Click here - fbetting view betfair bonus