Visual Thinking heeft onze mooiste dag in ons leven van begin tot eind meer dan waar gemaakt.
Onze foto's geven de dag waar zoals wij die beleefde.

chris en nelise geven een 9.7

Pascal heeft veel ervaring met bruidsreportages en dat merk je. Hij heeft aandacht voor details, leeft zich in en het allerbelangrijkste: hij maakt prachtige foto’s! Wij vonden het prettig dat Pascal een totaalpakket kan bieden, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ook ontvingen we de foto’s en de opmaak van het album al snel na de bruiloft. We hebben al veel complimenten ontvangen over het bruidsalbum

Sandra geeft een 9.0

Bij Pascal van Visual Thinking hadden we meteen een klik en voelden we ons op ons gemak. Een fotoreportage is niet iets wat je dagelijks doet en dat vonden we wel spannend. De trouwreportage was echt relaxed, mede doordat we al eerder een pre-wedding shoot gedaan hadden bij Pascal, maar zeker omdat hij de kunst verstaat om mensen op hun gemak te krijgen. Geen zwaar geposeerde foto's, maar lekker ontspannen foto's, precies zoals we wilden. Naast de snelle service van foto's liet het bruidsalbum ook niet lang op zich wachten. Na onze vakantie konden we al meteen nagenieten van de mooie momenten en rondgaan met het boek.

Kortom: top fotograaf, top foto's, mooi boek en goede service

Sylvia geeft een 10

Hij leefde goed mee met onze ideeën, speelde onwijs leuk in op onze kinderen en het mooiste is dat je hem eigelijk tijdens de fotoshoot niet opmerkt, hij treedt dus niet nadrukkelijk op de voorgrond of eist jouw/jullie mooie dag op.

Dennie & Marjolein Rovers geven een 8.3

 

Pascal is een prettige en professionele fotograaf die precies wist wat voor soort foto's wij wilden hebben. Wat wij ook belangrijk vonden was dat hij ook goed met onze meisjes kon omgaan. Ook de voorbesprekingen wagenberg prettig. Na het proefalbum konden we zelf aangeven welke foto we er perse in wilden hebben.
Kortom... Pascal is een echte professionele, gedreven en prettige fotograaf.

Angelique geeft een 10
30 september 2014

Wij zijn 06-06-2013 getrouwd. Pascal hebben wij bijna niet opgemerkt met het maken van zijn foto's. Afgezien van de Statie Portretten natuurlijk. Al met al we hebben wij dit als zeer prettig ervaren!

Anoniem geeft een 10

 De dag van de bruiloft kregen we meteen van Pascal een eerste selectie prachtige foto's om alvast na te kunnen genieten. En dat is gelukt.

Jeroen en Denise geven een 8.7

26 september 2014

Mooie trouwfoto van bruidspaar voor grafitti muur in Den Bosch - www.jebruidsfotograaf.nl

Leuk bruidspaar, gave stad, gezellige gasten...alle ingrediënten voor een super dag en een mooie bruidreportage!
Het was de eerste trouwreportage die ik als professioneel fotograaf mocht vastleggen. Wat een mazzel dat ik Rob en Samira als bruidspaar had. De bruiloft was op een prachtige zonnige dag in 's Hertogenbosch waar een gezellige drukte heerste toen Rob en Samira gingen trouwen. Samira overigens in een bruidsjurk naar eigen ontwerp en ook zelf gemaakt! Nadat Rob en Samira in het huwelijksbootje waren gestapt, kon het niet anders dan ook in een ander bootje te stappen.. Namelijk in een rondvaartboot om door de binnengrachten te varen samen met alle genodigden. Maar eerste moest er natuurlijk nog iets lekkers gegeten worden. En je bent Bosschenaar of je bent het niet, dan kom je al gauw uit op een lekkere Bossche bol:D Mazzel dat ze die ook hadden bij Restaurant Brasserie Christoffel, tevens opstappunt voor de rondvaart. Wat doe je daarna als kersverse echtgenoot met zo'n mooie vrouw aan je zijde in een hippe stad als Den Bosch? Winkelen natuurlijk! En gelukkig het schoentje paste...maar dat wisten ze al ;-)
Ook tijdens het feest mocht ik nog foto's maken. En laat het trio dat die avond was uitgenodigd uitermate geschikt zijn voor een leuke fotomomenten.

  


Click here - fbetting view betfair bonus