Visual Thinking heeft onze mooiste dag in ons leven van begin tot eind meer dan waar gemaakt.
Onze foto's geven de dag waar zoals wij die beleefde.

chris en nelise geven een 9.7

Pascal heeft veel ervaring met bruidsreportages en dat merk je. Hij heeft aandacht voor details, leeft zich in en het allerbelangrijkste: hij maakt prachtige foto’s! Wij vonden het prettig dat Pascal een totaalpakket kan bieden, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ook ontvingen we de foto’s en de opmaak van het album al snel na de bruiloft. We hebben al veel complimenten ontvangen over het bruidsalbum

Sandra geeft een 9.0

Bij Pascal van Visual Thinking hadden we meteen een klik en voelden we ons op ons gemak. Een fotoreportage is niet iets wat je dagelijks doet en dat vonden we wel spannend. De trouwreportage was echt relaxed, mede doordat we al eerder een pre-wedding shoot gedaan hadden bij Pascal, maar zeker omdat hij de kunst verstaat om mensen op hun gemak te krijgen. Geen zwaar geposeerde foto's, maar lekker ontspannen foto's, precies zoals we wilden. Naast de snelle service van foto's liet het bruidsalbum ook niet lang op zich wachten. Na onze vakantie konden we al meteen nagenieten van de mooie momenten en rondgaan met het boek.

Kortom: top fotograaf, top foto's, mooi boek en goede service

Sylvia geeft een 10

Hij leefde goed mee met onze ideeën, speelde onwijs leuk in op onze kinderen en het mooiste is dat je hem eigelijk tijdens de fotoshoot niet opmerkt, hij treedt dus niet nadrukkelijk op de voorgrond of eist jouw/jullie mooie dag op.

Dennie & Marjolein Rovers geven een 8.3

 

Pascal is een prettige en professionele fotograaf die precies wist wat voor soort foto's wij wilden hebben. Wat wij ook belangrijk vonden was dat hij ook goed met onze meisjes kon omgaan. Ook de voorbesprekingen wagenberg prettig. Na het proefalbum konden we zelf aangeven welke foto we er perse in wilden hebben.
Kortom... Pascal is een echte professionele, gedreven en prettige fotograaf.

Angelique geeft een 10
30 september 2014

Wij zijn 06-06-2013 getrouwd. Pascal hebben wij bijna niet opgemerkt met het maken van zijn foto's. Afgezien van de Statie Portretten natuurlijk. Al met al we hebben wij dit als zeer prettig ervaren!

Anoniem geeft een 10

 De dag van de bruiloft kregen we meteen van Pascal een eerste selectie prachtige foto's om alvast na te kunnen genieten. En dat is gelukt.

Jeroen en Denise geven een 8.7

26 september 2014

vintage oftewel adembenemend mooi, echt, persoonlijk, idyllisch en met details

Datum: 23 mei 2014 Locatie: Domaine d’Heerstaayen Stijl: vintage
Adembenemend mooi, persoonlijk, bijzondere details, idyllisch en intiem... deze woorden omschrijven het beste de trouwfoto's van deze geweldige bruiloft. Nog even de puntjes opde i en Denise is er klaar voor! Meteen een prachtig (foto)moment. De moeder van Denise ziet haar dochter voor het eerst op deze hele bijzondere dag. Jeroen en Denise hadden gekozen voor de orangerie van Domaine d’Heerstaayen en ik begrijp wel waarom. Het is een idyllische trouwlocatie met druivenplanten en Italiaanse jasmijn slingerend over oude balken. Twee grote kaarsenkronen met linten en bloemen hangen boven een witte loper, er zijn grote potten met orangerieplanten, oude Franse meubels, wit gedekte tafels en heel veel bloemen... Het moment dat ik Domaine betrad, kwam ik in een andere wereld, in een sfeer die ik niet snel zal vergeten!

Vintage bruiloft bij de orangerie van Domaine d’Heerstaayen - www.jebruidsfotograaf.nl

Alle gasten mochten plaatsnemen op het grasveld bij de wijngaard waar de ceremonie plaatsvond, lekker in de buitenlucht. De ceremonie was er één met een lach en een traan... Maar wat heeft het bruidspaar genoten! Na de ceremonie was het tijd voor toast en bubbels. Een heerlijk moment om even één op één een praatje te maken met de daggasten. De locatie, styling, de persoonlijke touch van Denise en Jeroen ... alles was perfect voor een vintage trouwreportage !!

 

Click here - fbetting view betfair bonus