TROUWREPORTAGE : € 895

  • - Tijdsduur +- 8 uur
  • - Minimaal 200 fotobestanden mooi nabewerkt
  • - Bestanden in hoge kwaliteit, digitaal geleverd (zonder logo)

TOTAALPAKKET (TROUWREPORTAGE+LUXE BRUIDSALBUM): € 1.395

  • - Tijdsduur +- 8 uur
  • - Minimaal 250 fotobestanden mooi nabewerkt
  • - Bestanden in hoge kwaliteit, digitaal geleverd (zonder logo)
  • - Luxe bruidsalbum in formaat 30x30cm

Bovenstaande prijzen zijn voor een hele dag. In een persoonlijk gesprek kunnen we kijken naar jullie specifieke wensen en aan de hand daarvan een maatwerkprijs afspreken. Iedere bruiloft is immers anders. 

Op het einde van de trouwdag krijgen jullie al een selectie van mooie foto's die een impressie geven van de dag. Leuk om bijvoorbeeld tijdens de feestavond al te kunnen laten zien aan de (avond)gasten of te delen met je vrienden waar je wilt.

PRE-WEDDINGSHOOT
Bij boeking van een totaalpakket (reportage inclusief trouwalbum) is een pre-weddingshoot gratis! 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op

BRUIDSALBUMS
Albums zijn er in verschillende luxe uitvoeringen en formaten, inclusief opmaak, druk en BTW, al vanaf € 300. In de studio kunnen we allerlei voorbeelden hiervan laten zien. Jullie krijgen als bruidspaar eerst een proefversie van jullie album te zien. Als je wilt kun je dus nog kleine wijzigingen doorgeven voordat het album definitief wordt gedrukt. Nog een voordeel is dat de fotograaf de opmaak van het album uit handen kan geven aan zijn partner Claudia, die dit al vanaf 2009 met veel plezier doet. Hierdoor hoeven jullie nooit lang op je album te wachten en weet je dat een creatieve professional, met veel ervaring op het gebied van opmaak, met jullie bruidsalbum aan de slag gaat. Bij vragen kan zij direct schakelen met de fotograaf, dus ook inhoudelijk weet je dat het goed komt.

POLAROID GASTENBOEK
Wij hebben een polaroid camera die je kunt gebruiken voor een persoonlijke en vintage herinnering aan jullie gasten! Meer hierover weten?

Alle prijzen zijn inclusief BTW, fotobestanden zijn mooi nabewerkt en worden in hoge resolutie geleverd, dus geen verplichting om afdrukken af te nemen. 

 

Click here - fbetting view betfair bonus