Visual Thinking heeft onze mooiste dag in ons leven van begin tot eind meer dan waar gemaakt.
Onze foto's geven de dag waar zoals wij die beleefde.

chris en nelise geven een 9.7

Pascal heeft veel ervaring met bruidsreportages en dat merk je. Hij heeft aandacht voor details, leeft zich in en het allerbelangrijkste: hij maakt prachtige foto’s! Wij vonden het prettig dat Pascal een totaalpakket kan bieden, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ook ontvingen we de foto’s en de opmaak van het album al snel na de bruiloft. We hebben al veel complimenten ontvangen over het bruidsalbum

Sandra geeft een 9.0

Bij Pascal van Visual Thinking hadden we meteen een klik en voelden we ons op ons gemak. Een fotoreportage is niet iets wat je dagelijks doet en dat vonden we wel spannend. De trouwreportage was echt relaxed, mede doordat we al eerder een pre-wedding shoot gedaan hadden bij Pascal, maar zeker omdat hij de kunst verstaat om mensen op hun gemak te krijgen. Geen zwaar geposeerde foto's, maar lekker ontspannen foto's, precies zoals we wilden. Naast de snelle service van foto's liet het bruidsalbum ook niet lang op zich wachten. Na onze vakantie konden we al meteen nagenieten van de mooie momenten en rondgaan met het boek.

Kortom: top fotograaf, top foto's, mooi boek en goede service

Sylvia geeft een 10

Hij leefde goed mee met onze ideeën, speelde onwijs leuk in op onze kinderen en het mooiste is dat je hem eigelijk tijdens de fotoshoot niet opmerkt, hij treedt dus niet nadrukkelijk op de voorgrond of eist jouw/jullie mooie dag op.

Dennie & Marjolein Rovers geven een 8.3

 

Pascal is een prettige en professionele fotograaf die precies wist wat voor soort foto's wij wilden hebben. Wat wij ook belangrijk vonden was dat hij ook goed met onze meisjes kon omgaan. Ook de voorbesprekingen wagenberg prettig. Na het proefalbum konden we zelf aangeven welke foto we er perse in wilden hebben.
Kortom... Pascal is een echte professionele, gedreven en prettige fotograaf.

Angelique geeft een 10
30 september 2014

Wij zijn 06-06-2013 getrouwd. Pascal hebben wij bijna niet opgemerkt met het maken van zijn foto's. Afgezien van de Statie Portretten natuurlijk. Al met al we hebben wij dit als zeer prettig ervaren!

Anoniem geeft een 10

 De dag van de bruiloft kregen we meteen van Pascal een eerste selectie prachtige foto's om alvast na te kunnen genieten. En dat is gelukt.

Jeroen en Denise geven een 8.7

26 september 2014

WEET JE HOE JE IN EEN HEERLIJK RELAXTE SFEER KUNT TROUWEN?

OP EEN ZOMERSE DAG AAN HET BRABANTSE STRAND VAN AQUABEST. GRAFISCH VORMGEEFSTER ANOUK EN POLITIEMAN WERNER WAREN DE GELUKKIGE BRUID EN BRUIDEGOM.

DATUM: 27 AUGUSTUS 2016 - TROUWLOCATIE: BEACHCLUB SUNRISE - STIJL: BEACH, LOUNGE

Lees meer

Bruidspaar in bakfiets

LOL = ONGEDWONGEN OP DE BAKFIETS MET JE KERSVERSE BRUID HET NATUURGEBIED MOERENBURG IN TILBURG BEZOEKEN

Datum:16 AUGUSTUS 2014 Locatie: Buitenom in Tilburg  

Lees meer

BREGJE EN HAAR STOERE BRANDWEERMAN
Datum:12 SEPTEMBER 2014, Locatie(s): OP DE BOERDERIJ THUIS EN BIJ CAFÉ ONS THUIS IN TERHEIJDEN

Lees meer

Kleurrijk en hip, een deel van de trouwreportage is in het hernieuwde spoorzonegebied in tilburg geschoten. een fotogeniek stel op een fotogenieke locatie!

Datum:18 april 2015 Locatie: Auberge de Bonheur

Lees meer

Bijzondere bruidsreportage op het allerlaatste moment ingepland via WeddingPlanner Lenie Willems van PRACHTIGE PLANNEN - WEDDING & EVENTS. Het bruidspaar wilde alsnog op zeker spelen door een professionele bruidsfotograaf voor de trouwreportage in te schakelen.

Datum: 17 juli 2016 Locatie: KASTEEL CROY IN AARLE-RIXTEL Stijl: romantisch, MET DE ALLURE VAN BEGIN 19E EEUW

Lees meer

BRUILOFT IN IBIZA STIJL!

OP EEN ZOMERSE DAG AAN HET HOUTSE MEER IN OOSTERHOUT. JOEP EN LOBKE

DATUM: 13 JULI 2018 - TROUWLOCATIE: HOUTSE MEER - STIJL: RELAX, IBIZA, BEACH, STRAND

Lees meer

sprookjes bestaan! trouw in een kasteel en voel je als een prinses met haar prins op het witte paard...of in een witte fiat500, dat kan natuurlijk ook.

Datum: 23 augustus 2014 Locatie: Kasteel Wolfslaar in Breda en De Seterse Hoeve in Oosterhout Stijl: sprookjesachtig

Lees meer

WOORDEN DIE DEZE BRUILOFT HET BESTE OMSCHRIJVEN:

ONGEDWONGEN, VROLIJK EN STRALEND. HET BRUIDSPAAR, DE GASTEN EN DE FOTOGRAAF HEBBEN GENOTEN TIJDENS DEZE PRACHTIGE TROUWDAG!

DATUM: 15 JULI 2016 TROUWLOCATIE: KASTEEL DUSSEN/ KERK IN SPRANG CAPELLE - FEESTLOCATIE: FORT ALTENA GORINCHEM - STIJL: VINTAGE, ROMANTISCH

Lees meer

Trouwen in december. Dan moet je overal op voorbereid zijn. Zelfs op sneeuw...

Lees meer

Click here - fbetting view betfair bonus