Visual Thinking heeft onze mooiste dag in ons leven van begin tot eind meer dan waar gemaakt.
Onze foto's geven de dag waar zoals wij die beleefde.

chris en nelise geven een 9.7

Pascal heeft veel ervaring met bruidsreportages en dat merk je. Hij heeft aandacht voor details, leeft zich in en het allerbelangrijkste: hij maakt prachtige foto’s! Wij vonden het prettig dat Pascal een totaalpakket kan bieden, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ook ontvingen we de foto’s en de opmaak van het album al snel na de bruiloft. We hebben al veel complimenten ontvangen over het bruidsalbum

Sandra geeft een 9.0

Bij Pascal van Visual Thinking hadden we meteen een klik en voelden we ons op ons gemak. Een fotoreportage is niet iets wat je dagelijks doet en dat vonden we wel spannend. De trouwreportage was echt relaxed, mede doordat we al eerder een pre-wedding shoot gedaan hadden bij Pascal, maar zeker omdat hij de kunst verstaat om mensen op hun gemak te krijgen. Geen zwaar geposeerde foto's, maar lekker ontspannen foto's, precies zoals we wilden. Naast de snelle service van foto's liet het bruidsalbum ook niet lang op zich wachten. Na onze vakantie konden we al meteen nagenieten van de mooie momenten en rondgaan met het boek.

Kortom: top fotograaf, top foto's, mooi boek en goede service

Sylvia geeft een 10

Hij leefde goed mee met onze ideeën, speelde onwijs leuk in op onze kinderen en het mooiste is dat je hem eigelijk tijdens de fotoshoot niet opmerkt, hij treedt dus niet nadrukkelijk op de voorgrond of eist jouw/jullie mooie dag op.

Dennie & Marjolein Rovers geven een 8.3

 

Pascal is een prettige en professionele fotograaf die precies wist wat voor soort foto's wij wilden hebben. Wat wij ook belangrijk vonden was dat hij ook goed met onze meisjes kon omgaan. Ook de voorbesprekingen wagenberg prettig. Na het proefalbum konden we zelf aangeven welke foto we er perse in wilden hebben.
Kortom... Pascal is een echte professionele, gedreven en prettige fotograaf.

Angelique geeft een 10
30 september 2014

Wij zijn 06-06-2013 getrouwd. Pascal hebben wij bijna niet opgemerkt met het maken van zijn foto's. Afgezien van de Statie Portretten natuurlijk. Al met al we hebben wij dit als zeer prettig ervaren!

Anoniem geeft een 10

 De dag van de bruiloft kregen we meteen van Pascal een eerste selectie prachtige foto's om alvast na te kunnen genieten. En dat is gelukt.

Jeroen en Denise geven een 8.7

26 september 2014

Zekerheid door goede voorbereiding
We snappen dat je geen enkel risico wilt nemen als het om jullie trouwfoto's gaat. Wij nemen jullie trouwreportage dan ook serieus. Een goede voorbereiding, duidelijke afspraken, een draaiboek en een professionele reservecamera geven de zekerheid dat er goed werk wordt geleverd. De belangrijkste momenten worden vastgelegd en er is volop ruimte voor creativiteit en inspelen op onverwachte momenten. Zo zijn jullie verzekerd van een prachtige, ongedwongen en professionele bruidsreportage.

Een bruidsreportage om trots op te zijn, altijd mooi nabewerkt en digitaal geleverd
Wij leveren hoge kwaliteit, maar desondanks blijft jullie bruidsreportage betaalbaar. Al vanaf € 800 euro heb je een reportage met een selectie van de mooiste nabewerkte foto's in digitale hoge kwaliteitsbestanden; vrij voor eigen gebruik dus! Uiteraard wordt ook aan jullie bruidsalbum alle aandacht besteed. Voordat de opdracht om te drukken definitief is, sturen we een conceptversie van jullie album door. Je hebt dus nog de mogelijkheid om kleine wijzigingen door te geven. Wil je voorbeelden van bruidsalbums zien?

Service
Op de dag zelf worden al een aantal foto's nabewerkt, zodat je direct het resultaat al kunt zien of kunt delen met wie je wilt.

Een fotograaf waarbij je jezelf kunt zijn
Zoeken jullie een professionele fotograaf met gevoel voor timing, die de mooiste momenten op een creatieve en originele manier vastlegt? Iemand die foto’s maakt die recht doen aan de hele dag en die tegelijk zichtbaar en onzichtbaar is op de momenten die daarom vragen? Dan maak je met bruidsfotograaf Pascal de juiste keuze. Bruidsklanten geven aan dat ze het op prijs stellen dat hij zich goed inleeft in hun wensen en dat ze zich volkomen op hun gemak voelen bij hem.

Willen jullie graag kennismaken? Neem gerust contact op.


 

 

Click here - fbetting view betfair bonus