Visual Thinking heeft onze mooiste dag in ons leven van begin tot eind meer dan waar gemaakt.
Onze foto's geven de dag waar zoals wij die beleefde.

chris en nelise geven een 9.7

Pascal heeft veel ervaring met bruidsreportages en dat merk je. Hij heeft aandacht voor details, leeft zich in en het allerbelangrijkste: hij maakt prachtige foto’s! Wij vonden het prettig dat Pascal een totaalpakket kan bieden, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ook ontvingen we de foto’s en de opmaak van het album al snel na de bruiloft. We hebben al veel complimenten ontvangen over het bruidsalbum

Sandra geeft een 9.0

Bij Pascal van Visual Thinking hadden we meteen een klik en voelden we ons op ons gemak. Een fotoreportage is niet iets wat je dagelijks doet en dat vonden we wel spannend. De trouwreportage was echt relaxed, mede doordat we al eerder een pre-wedding shoot gedaan hadden bij Pascal, maar zeker omdat hij de kunst verstaat om mensen op hun gemak te krijgen. Geen zwaar geposeerde foto's, maar lekker ontspannen foto's, precies zoals we wilden. Naast de snelle service van foto's liet het bruidsalbum ook niet lang op zich wachten. Na onze vakantie konden we al meteen nagenieten van de mooie momenten en rondgaan met het boek.

Kortom: top fotograaf, top foto's, mooi boek en goede service

Sylvia geeft een 10

Hij leefde goed mee met onze ideeën, speelde onwijs leuk in op onze kinderen en het mooiste is dat je hem eigelijk tijdens de fotoshoot niet opmerkt, hij treedt dus niet nadrukkelijk op de voorgrond of eist jouw/jullie mooie dag op.

Dennie & Marjolein Rovers geven een 8.3

 

Pascal is een prettige en professionele fotograaf die precies wist wat voor soort foto's wij wilden hebben. Wat wij ook belangrijk vonden was dat hij ook goed met onze meisjes kon omgaan. Ook de voorbesprekingen wagenberg prettig. Na het proefalbum konden we zelf aangeven welke foto we er perse in wilden hebben.
Kortom... Pascal is een echte professionele, gedreven en prettige fotograaf.

Angelique geeft een 10
30 september 2014

Wij zijn 06-06-2013 getrouwd. Pascal hebben wij bijna niet opgemerkt met het maken van zijn foto's. Afgezien van de Statie Portretten natuurlijk. Al met al we hebben wij dit als zeer prettig ervaren!

Anoniem geeft een 10

 De dag van de bruiloft kregen we meteen van Pascal een eerste selectie prachtige foto's om alvast na te kunnen genieten. En dat is gelukt.

Jeroen en Denise geven een 8.7

26 september 2014

Wat kun je verwachten van je bruidsfotograaf?

Alles is tip top in orde: een prachtige jurk, mooie ringen, leuke trouwlocatie, mooi bruidsboeket... Maar hoe zit het met de bruidsfotograaf?

Ga voor vrijheid, blijheid en zekerheid als het om jullie trouwfoto's gaat

Een mooie bruidsreportage is dé mogelijkheid om nog heel lang na te genieten van jullie trouwdag. Maar dan moeten de foto's wel naar wens zijn. Mooi van kleur, haarscherp, met oog voor detail, ze moeten het hele verhaal vertellen, jullie op je best in beeld brengen, maar de fotograaf mag ook niet te veel aanwezig zijn... Dat is zeker geen gemakkelijke taak! Niet voor niets is bruidsfotograaf een vak apart, waarbij professionele camera apparatuur, kennis van foto technieken, een brok aan ervaring en niet te vergeten de juiste instelling van wezenlijk belang zijn! 

Maar dat is nog niet alles. Er is namelijk ook nog een klik met je bruidsfotograaf nodig. Dan weet je dat hij het beste in jullie naar boven kan halen. Omdat je je vrij en blij voelt en de dag verloopt zoals jullie willen. Zonder storende onderbrekingen van een fotograaf.

Je moet er toch niet aan denken dat je dé kus ter plekke opnieuw moet doen? Of dat je straks met lege handen staat omdat de foto's niet naar wens zijn? Ga dus niet over een nacht ijs, maar kies voor een fotograaf waar je vrijheid, blijheid en de zekerheid van professionele en creatieve foto's ervaart.

Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek

Click here - fbetting view betfair bonus